Nick Uzunov

Графичен дизайн

ПОРТФОЛИО

Лого

и Корпоративна идентичност

Корпоративна идентичност или корпоративен имидж е начинът, по който корпорация, фирма или бизнес се представят пред обществеността (като клиенти и инвеститори, както и служители). Корпоративната идентичност е основна цел на корпоративните комуникации, с цел поддържане и изграждане на идентичност, която да съответства и улеснява корпоративните бизнес цели. Корпоративната идентичност обикновено се визуализира чрез брандиране и използване на търговски марки, но може да включва и неща като дизайн на продукти, реклама, връзки с обществеността и др.

Дизайн и предпечат

на различни видове материали

Можете да разчитате на мен за дизайн на всякакви файлове за печатни материали. Имам богат опит с подготовката за различни печатни техники(офсетов печат, дигитален, ситопечат, преге и т.н.).  Подготвял и проектирал съм различни видове продукти (визитки, флаери и брошури, книги, списания, менюта, стикери, календари, табели и т.н.).

Николай Узунов графичен дизайн Nick Uzunov graphic designer
проектиране на

Външна реклама

Проектиране на големи по размер площи с дизайн (витрини на магазини, автомобили, билборд и т.н.). С опита над 8 години като дизайнер съм придобил ценни умения при проектиране на такъв вид реклама. Обикновено тя е с големи размери и това я прави скъпа за изработка е важно да се проектира добре.

WEB Дизайн

Това което не се печата не означава че няма нужда от дизайн. Уеб дизайнът включва много и различни умения и дисциплини в производството и поддръжката на уебсайтове. Терминът уеб дизайн обикновено се използва, за да опише процесът по изработката на дизайна за потребителя (т.нар. front end). Уеб дизайнерът трябва да са наясно с ползваемостта и да е наясно с всички последни тенденции и изисквания към един сайт.

Мога да помогна с проектирането на цели сайтове, така и с изработката на банери, страници, презентации и т. н.